Tweepersoonsbed

Tweepersoonsbed

Het tweepersoonsbed wordt het vaakst aangekocht en is geschikt voor iedereen. Ze passen bijna in iedere slaapkamer en bieden een slaapplek voor één of twee personen. Er zijn diverse maten beschikbaar en kunnen geheel naar eigen stijl worden uitgezocht. Ook in de matrassen is er een ruime keuze. Een goed matras voldoet aan enkele eisen: het biedt je een goede ondersteuning in je slaap, het matras ventileert voldoende en het moet comfort bieden.

Welke maten tweepersoonsbedden zijn er?

Tweepersoonsbedden heb je in diverse maten. Je hebt de twijfelaar van 120cm x 200cm en het 'normale' tweepersoonsbed van 140cm x 200cm. Ook is er nog een Queen model, deze is 160cm bij 200 cm en er bestaan nog king size bedden. Deze zijn met 190cm x 200cm en daarmee een van de grootste bedden. In Nederland zijn er ook matrassen leverbaar in een extra lange uitvoering van 210 of 220 cm.

Hoe lang moet mijn bed zijn?

Een 200 cm lang bed is de standaard afmeting die wordt gebruikt in Noord- en Midden-Europa. De lengte van 200 cm is geschikt voor iedereen met een lichaamslengte tot 185 cm. Als je langer bent dan dit kun je het beste kiezen voor een bed van 210 cm. Ben je langer dan 195 cm? Dan is het bed van 220 cm de beste keuze voor jou.

Tweepersoonsbed vergelijken en online bestellen

Een tweepersoonsbed kan je makkelijk en snel online bestellen. Echter door de vele verschillende stijlen en maten kan het lastig zijn om hét bed te vinden dat bij jou of jullie past. Daarom helpt Woonvergelijk jou om het bed uit te zoeken dat bij de rest van het interieur en meubels past, zodat jouw interieur één mooi geheel is. Bekijk de tientallen verschillende tweepersoonsbedden, vergelijk ze met elkaar en bestel ze dan online. Zoek je nog andere meubels voor in de slaapkamer? Bekijk dan eens het andere meubilair in het overzicht.

Terug naar overzicht