Eenpersoonsbed

Eenpersoonsbed

Het 1-persoonsbed is vaak terug te vinden op kinder- en studentenkamers. Geschikt voor één persoon en te plaatsen in iedere slaapkamer. Er zijn diverse maten beschikbaar in verschillende stijlen. Het kiezen van een bed kan nog best een opgave zijn. Kies je voor een bed met een lattenbodem, of ga je voor een boxspring? Er zijn bedden met een elektrisch verstelbare bodem en er zijn hoogslapers voor ruimte te besparen. Wat jouw voorkeuren ook zijn voor een nieuw bed, bij Woonvergelijk hebben we alles op een rijtje gezet zodat jij de beste keuze kunt maken.

Bed afmetingen

1-persoonsbedden zijn er in verschillende maten. De kleinste is 70 x 200 cm. Het gemiddelde 1-persoonsbed heeft een afmeting van 80 x 200 cm. Het grootste 1-persoonsbed is 90 x 200 cm. Er bestaan ook bedden van 120 x 200 cm en dit wordt gezien als een twijfelaar. Zeer ruim voor 1 persoon, erg knus voor 2 personen. De twijfelaar wordt zowel als 1-persoonsbed als 2-persoonsbed gezien en hoort daarom ook thuis in dit rijtje.

Lengte van het bed

De meeste bedden hebben een lengte van 200 cm en dit is in de meeste gevallen lang genoeg. Eenpersoonsbedden worden meestal gebruikt door kinderen. Ben je langer dan 185 cm en ga je voor een 1-persoonsbed? Neem dan een bed van 210 cm lang. Kom je boven de 195 cm uit dan adviseren wij je een bed te nemen van 220 cm lang.

1-persoonsbedden vergelijken

Een bed kun je makkelijk online bestellen, maar door het enorme aanbod wilt het toch nog wel eens erg lastig worden. Daarom helpt Woonvergelijk jou met het uitzoeken van een nieuw bed. Bekijk het aanbod aan 1-persoonsbedden, vergelijk ze makkelijk met elkaar en bestel ze dan snel via Woonvergelijk online. Bekijk ook alle andere meubels in het overzicht voor in de slaapkamer.

Terug naar overzicht