Boxspring

Boxspring

De boxspring is een vrij nieuw type bed. Het wordt steeds populairder door de functionele eigenschappen van het bed. Het zijn over het algemeen grotere bedden, die meerdere matrassen bevatten, welke ondersteunt worden door de 'box'. Een boxspring bepaalt niet alleen voor een groot deel de stijl van het interieur van de slaapkamer, het bed slaapt bovendien ook nog eens erg lekker. De stijl van het bed is een erg persoonlijke keuze, zo heeft iedereen andere wensen die van belang zijn. Het is echter van grootste belang, dat het bed voorziet in alle wensen, opdat jij tot rust kan komen.

Wat is een boxspring bed?

Een boxspring bestaat doorgaans uit twee of drie op elkaar gestapelde binnenveringsmatrassen, waardoor onder andere de ventilatie en de drukverdeling prima in orde zijn. De bedden worden door de functionaliteiten en het design steeds populairder. Het boxspring bed wordt doorgaans gebruikt in de moderne huisstijl. Er zijn bedden die elektrisch verstelbaar zijn, om zo in al jouw slaapwensen te kunnen voorzien.

Vergelijken en bestellen

Door het vergelijken van diverse boxspring bedden, zul jij ongetwijfeld een geschikt bed vinden welke volledig op jou huidige interieur aan zal sluiten. Ook bij deze beddensoort zijn veel verschillende stijlen en soorten beschikbaar. Bekijk vooraf welk formaat bij jou past, zoek daarna naar het type bed dat bij jou past. Bij Woonvergelijk kun jij de bedden online vergelijken. Heb jij nog vragen over bedden of andere slaapkamer meubels? Neem via het contactformulier contact op met Woonvergelijk, wij zullen jou op weg helpen naar dé perfecte inrichting voor jouw huis.

Terug naar overzicht